sportbelijning
sport belijning

 

Sportbelijningen:

Overige belijningen:

 

bestek tekeningen sportvelden

 

Toepassingen en belijningsadvies:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Non-infill en mineraal ingestrooid kunstgras systeem voetbal veld

Door de gezondheid en milieu problematiek (micro-plastic) en de bijbehorende discussie op en rondom kunstgras voetbalvelden zijn non-infill en mineraal ingestrooide kunstgrasvelden in opkomst. Mineraal ingestrooide en non-infill kunstgras worden gezien als ""beter alternatief"" voor ingestrooide (SBR, TPE, kurk, EPDM, PE, ect) voetbal kunstgrasvelden. Voor alle soorten kunstgras infill producten klik hier: Infill kunstgras.

Non-infill kunstgras of kunstgras zonder instrooimaterialen. De non staat voor: instrooi granulaat is niet nodig of niet aanwezig. Non-infill kunstgras bestaat uit een kunstgrasmat dat is voorzien van rechte kunstgrassprieten (ook monofilamenten genoemd, in diverse vormen) met ""extra"" gekroesde of gekrulde ""bodem"" vezels als onderlaag. (Ook wel mosdraad of ondersteunings garen genoemd). De insteek is dat deze gekroesde kunstgrasvezels het infill moet vervangen. Theoretisch doel: zacht en veerkrachtig in de toplaag, net als echt natuurgras. Wij als sportbelijning staan positief tegenover deze onwikkeling en de zoektocht naar een duurzame oplossing. Of non-infill een ""beter alternatief"" is bespreken we met deze kennis pagina.

Non Infill kunstgras voetbal

 

Zijn non-infill kunstgrasvelden de nieuwe generatie kunstgras voetbalvelden?

Kunstgras geen instrooi granulaat

Non-infill kunstgrasvelden worden verkocht onder de noemer: de nieuwe generatie kunstgrasvelden. Maar is dit ook zo? Met deze webpagina geven wij als www.sportbelijning.nl een stukje technische kennis over: de (technische) theorie, de praktijk, en de voor en nadelen van de non-infill kunstgrasvelden. Wij zijn onafhankelijk. Doel van deze pagina is kennis over dit onderwerp openbaar en centraal te documenteren en feiten vast te stellen.

Locaties non-infill kunstgrasvelden

We hebben gedetailleerder informatie over non-infill kunstgrasvelden en (pilot) locaties, voordelen en nadelen verplaatst naar onze nieuwe site www.sportveld.nl

 

Kijk op onze nieuwe site https://www.sportveld.nl/non-infill-kunstgras Klik op deze link: detail informatie non-infill kunstgrasvelden

 

 

Deel uw ervaringen aangaande: non infill kunstgras voetbalvelden.

Deel met ons foto's non infill velden, mail ons uw ervaring. Heeft u aanvullingen, of mist u informatie. Mail ons klik dan hier!

foto kunstgras non infill voetbal

 

Gratis advies en beheer informatie over belijning sportvelden

Wij als sportbelijning.nl stellen kennis en informatie (gratis) te beschikking. Dit doen wij vanuit maatschappelijk belang. Wij zien dat kennis erg geïsoleerd aanwezig is of alleen tegen betaling of lidmaatschap beschikbaar komt. Dit vinden wij geen goed uitgangspunt. Wij vinden als sportbelijning.nl dat technische kennis en vooral praktijk ervaring (en mogelijke oplossingen) openbaar gedeeld moet worden. Alleen dan kan de branche groeien en daar waar mogelijk verbeteren. Heeft u gerichte vragen of technische verbeteringen en/of aanvullinge neem dan contact met ons op!

 

Non-infill